Silo og tank montage

 

Vi hjælper dig med silomontage

Skal du have udført silo og tank montage? Hos Tylco bliver jobbet gjort, og du får vejledning indenfor biogas.

Servicering af siloer og biogastanke

Vi har 18 års erfaring og vil blandt andet satse benhårdt på vores nye forretningsben, hvor vi servicerer og renser biogastanke.

Biogas udgjorde i 2021 for første gang mere end en fjerdedel af forsyningen i det danske gasnet, ifølge Forsyningstilsynet. Og man forventer kun at se, andelen blive øget, i takt med at flere biogasanlæg udvides eller etableres, ovenpå tårnhøje gaspriser og et politisk ønske om at frigøre Danmark fra russisk energiimport.

Om silomontage firmaet Tylco ApS

Ovenstående grunde får det Give-baserede silomontage firma Tylco, der i løbet af de sidste to årtier har rejst mere end 1000 siloer i ind- og udland, til at tilbyde service af biogastanke som det vigtigste forretningsben i fremtiden. De sidste 12 år har selskabet især haft fokus på montage og service af tanke til biogas, hvor firmaet har op til 25 medarbejdere i arbejde i højsæsonen. På baggrund af den erfaring har selskabet udarbejdet et koncept til en forholdsvis hurtig tømning af biogastanke, der over tid ophober skidt, sand og grus, som kan forårsage nedbrud.

Spar penge

Tømningskonceptet kan være med til at spare biogasanlæggene for penge, når man får planlagt sin service.

  • Tidligere har man ikke taget det så seriøst (at sørge for at få tømt sin tanke for sand, red.), før det blev absolut nødvendigt. Og så har man først der måtte finde ud af, hvordan man gjorde det, siger medejer og salgsansvarlig hos Tylco Jens Tilma til Effektivt Landbrug Business.
  • Jeg tror ikke, at investorerne har været præsenteret for den del af udgifterne til et biogasanlæg. Der har været mest fokus på at sørge for at få gassen ud, og så ikke bruge flere penge end højst nødvendigt på vedligeholdelse.

Ejer du ikke et biogasanlæg, men overvejer du at anskaffe dig et, så læs mere om vores biogasanlæg og biogasproduktion. Er du nysgerrig på hvad der rør sig i branchen, så hold dig opdateret i vores nyheder.

Du kan se vores procedure for vores biogas service nederst på siden.

 

Skal vi stå for silo eller tank montage?

Har du brug for hjælp til silo eller tank montage? Vi står klar til at hjælpe. Vi rådgiver ud fra vores faglige ekspertise og kommer gerne med  et uforpligtende tilbud.  Ring til Rolf på 25 40 80 62 eller til Jens på 25 40 80 60. Du kan ogås skrive en mail til os på: rl@tylco.dk eller jt@tylco.dk. Tøv ikke med at kontakte os. Vi ser frem til at høre fra dig.

1. 2004

Tylco Silomontage etableres og der udføres montage af landbrugssiloer i Danmark.

2. 2007

Her bliver de første industriprojekter sat op.

3. 2010

Tylco Silomontage monterer de første biogastanke.

4. 2010 ...

og fremad har Tylco Silomontages fokus været på industriprojekter. De fleste af projekterne har været uden for Danmarks grænser.