Biogas service

 

Biogas service giver økonomiske fordele

Udover at give økonomiske fordele, hjælper vores biogas service også dig med at holde dine biogastanke rene, når du producerer biogas.

Vejen frem er derfor biogas, og heraf kan vi hjælpe jer med biogas service.

Mange har også fået øjnene op for fordelene i at sørge for en planlagt tømning af sand og andet skidt i biogastankene. Bliver rør og pumper, eller andre dele i tankene, fyldt op med skidt, kan det føre til nedbrud i produktionen og have konsekvenser for ens økonomi. Især i en tid hvor gaspriserne er høje, og mange biogasejere satser på at holde produktionen oppe.

“Flere og flere får biogas i fremtiden” – Jens Tilma

Fordele ved biogas service, når du alligevel skal tømme biogasanlæggene

Ifølge Jens Tilma er det derfor mere fordelagtigt at time en rensning af sine tanke med de tidspunkter, hvor biogasanlæggene alligevel skal tømmes, så man kan være sikker på at have de rette ressourcer og folk på plads til opgaven. Det øgede fokus på at holde produktionstiden oppe på sine biogasanlæg, kombineret med et nyt udenlands fokus, særligt i Tyskland, betyder, at Jens Tilma tror, at biogasservicedelen i Tylco med tiden kan blive den primære del af forretningen.

  • Der ser ud til at være meget at lave i Tyskland, og vores organisatoriske kapacitet skal udvides en del for at følge det marked der er. Det er tydeligt, at der ikke er ét sted, hvor vi ikke skulle have været på besøg noget før, siger Jens Tilma.

Beholderkontrol efter 10 år

Biogastanke er underlagt en beholderkontrol efter 10 års drift. Og det begynder nu at nærme sig den tid, hvor der er gået 10 år, fra hvor de større anlæg i Danmark begyndte at blive bygget. Det betyder, at de alligevel skal tømmes og ud af produktion. Derfor forudser Tylco også et pludseligt øget behov for biogas service.

Tømning af tanke kan tilpasses, efter hvilken type biomasse man kører ind, så tanktømningen finder sted, når historikken viser, at behovet er der.

Du kan se vores procedure for vores biogas service nederst på siden.

Skal vi stå for dit biogas service?

Har du et biogas anlæg og mangler en der kan foretage biogas service, så står vi klar til at hjælpe. Vi rådgiver ud fra vores faglige ekspertise og kommer gerne  med  et uforpligtende tilbud. Udover biogas service tilbyder vi bl.a. også Silomontage. Ring til Rolf på 25 40 80 62 eller til Jens på 25 40 80 60. Du kan ogås skrive en mail til os på: rl@tylco.dk eller jt@tylco.dk. Tøv ikke med at kontakte os. Vi ser frem til at høre fra dig.

1. Begyndelse

2019 Efter mere eller mindre tilfældige møder med udfordringer på biogasanlæg, spirede nogle ideer til løsninger på opgaver med at tømme sand ud af reaktortanke sig.

2. Analyse af opgaver

Tylco biogasservice beskriver opgaveforløb sammen med kunder og laver sikkerhedsprocedurer for arbejdet i og omkring biogastanke.

3. 2020 Tylco Biogasservice ApS etableres

Specialudstyr og maskiner indkøbes.

4. 2020 Tylco Biogasservice ApS Tømmer den første reaktortank

Grundet et godt og tillidsfuldt samarbejde med kunden, forløb opgaven som planlagt og blev betegnet som en stor succes.