Om os

Tylco startede op med at montere kornopbevaringsløsninger til landbruget.

Mere end 18års erfaring

Tylco startede op med at montere kornopbevaringsløsninger til landbruget, som dengang typisk havde en kapacitet på mellem 500 og 1000 tons, og da finanskrisen kom, rykkede 80 procent af omsætningen i nogle år til udlandet, hvor der virkelig kom gang i montagen af tanke til biogasanlæg. De sidste ti år er 80 procent af omsætningen kommet fra opsætningen af industrianlæg: Biogasanlæg, store siloanlæg til korn og foderstoffer og træpilleindustrien, og der er også leveret tanke til fiskeindustrien.

I det seneste årsregnskab fra Tylco, der dækker 20/21, har man hævet bruttofortjenesten fra 2,7 millioner kroner til 5,7 millioner kroner. Resultatet efter skat er steget fra 365.000 kroner til næsten fire millioner kroner. Årsagen til den procentmæssigt store stigning skal ifølge Tylco findes i, at man er lykkedes med at strategien om at etablere sig på markedet for større industriprojekter.

Under Selskabet Tylco Biogas Service, der kun har nået at offentliggøre ét regnskab, kan præstere en bruttofortjeneste på 285.000 kroner og et resultat på 133.000 kroner.

Tylco ejes og drives af salgsansvarlig Jens Tilma og direktør Rolf Laursen.